Over ons

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Betrouwbaar, betrokken en behulpzaam, dat is de kracht van ons team. Thuishulp zorg is dé zorgaanbieder op het gebied van thuiszorg. Wij zijn een klein team van professionals, die zich aanpassen aan uw wensen en behoeften. De passie voor het werk maakt ons sterk, iets wat u zeker terugziet in onze diensten. Wij doen er dan ook alles aan om onze passie en betrokkenheid om te zetten tot een perfecte zorg waar u zich vertrouwd bij voelt.

Wat doen wij?

Bij Thuishulp Zorg bieden we zorg aan ouderen, zodat zij zo lang mogelijk veilig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Ons doel om de ouderen op hun eigen plekje te houden, realiseren wij door gebruik te maken van onze jarenlange kennis en professionaliteit, maar vooral ook onze betrokkenheid.

Wij werken in kleine teams per regio, zodat iedere zorgvrager de aandacht kan krijgen van vaste medewerkers. Dit werkt voor zowel de verzorger als de verzorgde het meest prettig en persoonlijk.

Doordat wij doelgericht en gepassioneerd werken met vaste medewerkers per zorgvrager, kunnen wij onze zorg volledig aanpassen aan de wensen en behoeften van de oudere. Wij passen ons aan aan de beperkingen van de ouderen, en creëren zo zowel een prettige leefomgeving voor de ouderen als een prettige werksfeer voor de medewerkers.

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging aangepast op uw benodigdheden
  • Individuele begeleiding die u helpt in het dagelijks leven
  • Dag en nacht zorg, 24/7
  • 24-uurs zorg voor de palliatieve fase

Wij werken volgens normen en waarden, en geven u daarbij de beste ondersteuning. Ons doel en onze passie is dat ouderen zo lang mogelijk veilig thuis kunnen wonen. Samen met u maken we dit mogelijk op de beste manier.